Antena 3 CNN Show Showbiz Ultimele pregătiri pentru festivalul de la Sziget

Ultimele pregătiri pentru festivalul de la Sziget

Ultimele pregătiri pentru festivalul de la Sziget
05 Aug 2007   •   10:19

Săptămâna viitoare începe festivalul de la Sziget, din Ungaria. Primele concerte sunt programate pentru 8 august, iar ultimele, pe 14 august. Organizatorii aşteaptă aproximativ 400.000 de spectatori să asiste la concertele programate la Festivalul Sziget de anul acesta. Spectacolele se vor defăşura pe insula Obudai din capitala Ungariei, într-o atmosferă relaxată, din care nu lipsesc standurile cu cârnaţi tradiţionali şi cisternele cu bere. În seara de miercuri, 8 august, va cânta formaţia Manu Chao, iar apoi Unkle şi Yonderboi. În seara a doua, la concurenţă, pe două scene diferite, inconfundabila Cesaria Evora şi Chemical Brothers, cu un show multimedia. Vineri seara, Soulfly şi Anima Sound System, cea mai cunoscută trupă ungurească electro. Cele mai tari concerte vor avea loc în weekend.

Sâmbătă, 11 august, gypsi punkerii de la Gogol Bordello, care au cântat, recent cu Madonna la Live Earth. Urmează Pink şi Madness, apoi Skinny Puppy şi show-ul Nine Inch Nails. Pe scena festivalului va urca şi Fanfara Ciocârlia şi Hooverphonic.

Duminica le este rezervată celor de la Razorlight şi Faithless, dar şi irlandezei Sinead O'Connor. În penultima seară a festivalului, alte două prezenţe româneşti: metaliştii de la Altar şi taraful Virtuozii Valahi, la concurenţă cu trupa americană Tool şi Napalm Death.

Festivalul Sziget se încheie marţi, 14 august, cu show-ul rock and roll susţinut de Juliette & The Licks şi de trupa The Killers.

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close