Antena 3 CNN Show Showbiz U2 porneşte într-un nou turneu mondial, din 30 iunie

U2 porneşte într-un nou turneu mondial, din 30 iunie

U2 porneşte într-un nou turneu mondial, din 30 iunie
06 Mar 2009   •   18:22

Trupa U2 va porni, pe 30 iunie, într-un turneu intitulat "Kiss The Future", pentru a-şi promova cel mai recent album, "No Line on the Horizon". Potrivit Billboard.com, show-urile incluse în acest nou turneu se anunţă a fi grandioase, acestea urmând să se desfăşoare pe scene care permit aşezarea publicului într-o configuraţie de 360 de grade.

Această configurație va duce la o creștere cu până la 20% a numărului de spectatori. În Europa, biletele urmează să fie puse în vânzare la mijlocul lunii martie, în timp ce în SUA vor fi disponibile la începutul lunii aprilie.


"Suntem încântaţi că vom porni la drum cu acest nou album", a declarat The Edge, chitaristul trupei. "Este un album care cred că va fi foarte bine transpus într-un context live. Cântecele pe care le-am repetat sună fantastic, aşa că toţi suntem foarte entuziasmaţi", a adăugat acesta.

Specialiştii susţin că acesta va fi unul dintre cele mai profitabile din istorie. Ultimul turneu al trupei, "Vertigo", a avut încasări de 389 de milioane de dolari.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: U2
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close