Antena 3 CNN Show Showbiz Turneul ?Sticky and Sweet?: Imagini de la ultimele concerte ale Madonnei (VIDEO)

Turneul ?Sticky and Sweet?: Imagini de la ultimele concerte ale Madonnei (VIDEO)

Turneul ?Sticky and Sweet?: Imagini de la ultimele concerte ale Madonnei (VIDEO)
26 Aug 2009   •   15:37

În numai câteva ore, Madonna va cânta în faţa fanilor români. Peste 70.000 de persoane şi-au achiziţionat bilete pentru a participa la concertul reginei pop, care se anunţă a fi incendiar. Concertul Madonnei face parte din turneu ?Sticky and Sweet?, care a început în 2008 şi a fost continuat în anul 2009. Primele concerte din partea a doua a turneului ?Sticky and Sweet? au avut loc în Marea Britanie, pe 4 şi 7 iulie.

În luna august, Madonna a susţinut nu mai puţin de 11 concerte. Luna iulie a fost la fel de plină pentru diva pop. Aceasta susţinut nu mai puţin de 12 concerte.

Urmăriţi imagini de la ultimele concerte din cadrul turneului ?Sticky and Sweet?:

Pe 23 iulie, Madonna a cântat la Madrid pe stadionul Vicente Calderon:



La concertul din Italia, Madonna a vorbit despre teribilul accidentul din Marseille. Vedeta a plâns cand a vorbit despre cei 2 oameni care au murit în timp ce lucrau la montarea scenei pentru spectacolul ei care trebuia să aibă loc în Franţa.



Pe 2 august, regina pop a susţinut un concert în Sankt Petersburg



Peste 80.000 de fani au fost prezenţi la concertul Madonnei din Varşovia, din cadrul turneului "Sticky and Sweet" şi i-au făcut "cel mai frumos cadou" pe care îl putea primi, după cum susţine artista, cântându-i "La mulţi ani" cu ocazia zilei ei de naştere.




Încă o seară incendiară pentru fanii Madonnei. De această dată la Munchen, în Germania, pe stadionul Olimpic. Vedeta a adunat 35 de mii de fani în tribunele arenei, aceştia având parte de un show total din partea cântăreţei.



Turneul Madonnei nu a fost, însă, lipsit de incidente. O scenă amenajată pentru un concert pe care urma să îl susţină Madonna la Marsilia s-a prăbuşit. O persoană a murit, iar alte şase au fost rănite în urma incidentului. În urma accidentului de la stadionul Vélodrom, concertul a fost amânat. Acesta urma să aibă loc pe 19 iulie.
Antena3.ro







×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close