Antena 3 CNN Show Showbiz Turneul Madonnei a înregistrat încasări record de 408 milioane dolari

Turneul Madonnei a înregistrat încasări record de 408 milioane dolari

Turneul Madonnei a înregistrat încasări record de 408 milioane dolari
04 Sep 2009   •   15:21

408 milioane de dolari. Aceasta a fost cifra record înregistrată de Madonna după turneul mondial care a purtat-o pe artistă în 32 de ţări, inclusiv România. După o asemenea performanţă, cântăreaţa s-a relaxat prin vizite cu caracter turistic sau religios.

După 85 de spectacole, producătorii turnneului Sticky and Sweet au tras linie şi au totalizat încasările: 408 milioane de dolari, cea mai mare cifră înregistrată vreodată de un artist solo.

Precedentul record era deţinut... tot de Madonna, cu turneul Confessions din 2006, care a adus însă mai puţin de 200 de milioane de dolari.

Cea mai mare sumă înregistrată vreodată de o formaţie este de 558 de milioane de dolari şi aparţine celor de la Rolling Stones. Nu este mai puţin adevărat că acel turneu a durat nu mai puţin de doi ani.

Scăpată de emoţiile turneului, Madonna şi-a permis, joi, o escapadă în străvechea cetate de la Petra, în Iordania. Atmosfera potecilor săpate în stâncă, folosite ca decor şi în filmele "Indiana Jones" sau mai recentul "Transformers", i-a dat motive de bucurie vedetei, o pasionată a istoriei. Oficiialii iordanieni speră că odată cu vizita Madonnei, percepţia oamenilor în legătură cu ţara lor se va schimba.

Revenită în Israel cântăreaţa a ţinut să se roage la mormântul unui rabin evreu, cunoscut ca cel mai de seamă reprezentant al Kabalei. Madonna este recunoscută ca o adeptă înfocată a acestei secte mistice evreieşti, cu toate că artista nu a trecut deocamdată la religia iudaică.

Chiar dacă vizita cântăreţei a fost scurtă şi a avut loc la o oră foarte târzie, Madonna nu a scăpat de asaltul paparazzilor care i-au stricat momentul de reculegere.

Antena 3


×
Subiecte în articol: Madonna turneu incasari
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close