Antena 3 CNN Show Showbiz Trupa Scorpions, inclusă în Hollywood Rock Walk

Trupa Scorpions, inclusă în Hollywood Rock Walk

Trupa Scorpions, inclusă în Hollywood Rock Walk
07 Apr 2010   •   10:30

Membrii trupei "Scorpions" au fost incluşi marţi în faimosul "Hollywood Rock Walk". Evenimentul a avut loc în prezenţa a numeroşi fani. Băieţii de la "Scorpions" s-au alăturat astfel, pe "Hollywood Rock Walk", unor nume mari ale muzicii internaţionale, precum Eric Clapton, Carlos Santana, Johnny Cash si Elvis Presley.

"Este un moment uimitor în carierele noastre. Este o zi foarte, foarte specială. Cine ar fi crezut, la începutul anilor '70, când am plecat din Hanovra, din vestul Germaniei, că vom ajunge în toată lumea şi că, după atâţia ani, în 2010, vom veni la Hollywood pentru a ne pune amprentele alături de cele ale tuturor acestor legende grozave ale rock'n roll-ului?" au spus cei de la Scorpions.

"Scorpions" au anunţat că se vor retrage în 2012, după un turneu de doi ani care a început la sfârşitul lui martie. Acest ultim turneu promovează albumul "Sting in the Tail", care va fi de altfel şi albumul de adio al formaţiei.

Trupa germană "Scorpions" a vândut, în cei peste 45 de ani de carieră, peste 100 de milioane de albume în întreaga lume. Printre cele mai cunoscute melodii ale lor se numără "Rock You Like a Hurricane" , "No One Like You", "Send Me an Angel, "Still Loving You" sau "Wind of Change".

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close