Antena 3 CNN Show Showbiz Topul celor mai nereuşite ţinute de la premiile Grammy: Britney Spears, pe primul loc (FOTO)

Topul celor mai nereuşite ţinute de la premiile Grammy: Britney Spears, pe primul loc (FOTO)

Topul celor mai nereuşite ţinute de la premiile Grammy: Britney Spears, pe primul loc (FOTO)
02 Feb 2010   •   09:48

Gala premiilor Grammy a semănat anul acesta cu un bal mascat. Asta pentru că mai multe dintre vedetele care au participat la eveniment au ales vestimentaţii total nepotrivite şi bizare, susţin criticii de modă citaţi de celebuzz.com.

Pe primul loc în topul vedetelor prost îmbrăcate se află Britney Spears. Vestimentaţia cântăreţei americane, compusă dintr-un body acoperit de o bucată de dantelă, a fost catalogată de specialiştii în domeniu drept o catastrofă. Britney, care a venit însoţită de managerul şi iubitul ei, Jason Trawick, a plecat acasă fără nici un premiu, dar cu o mulţime de critici aduse vestimentaţiei ei.



Nici Lady Gaga nu a primit o notă de trecere în ceea ce priveşte ţinuta aleasă. Ea a purtat o rochie extravagantă care părea desprinsă dintr-un film SF.



Nu puţine au fost şi criticile primite de Jennifer Lopez pentru ţinuta abordată la premiile Grammy. Jurnaliştii de la Marie Claire au fost nedumeriţi în privinţa vestimentaţiei artistei. A fost Jennifer îmbrăcată cu o rochie sau un costum spaţial?



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: vedete Britney Spears Lady Gaga
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close