Antena 3 CNN Show Showbiz Tony Curtis: Am lăsat-o însărcinată pe Marilyn Monroe

Tony Curtis: Am lăsat-o însărcinată pe Marilyn Monroe

Tony Curtis: Am lăsat-o însărcinată pe Marilyn Monroe
07 Aug 2009   •   14:21

Tony Curtis susţine că a lăsat-o însărcinată pe Marilyn Monroe. Dezvăluirea a fost făcută de celebrul actor în cartea ? The Making of Some Like It Hot?, informează Daily Mail.

Curtis şi Monroe au avut o legătură amoroasă, în timp ce erau căsătoriţi cu alte persoane. La acea vreme, Marilyn era soţia lui Arthur Miller, iar Tony era căsătorit cu actriţa Janet Leigh.

"Când eram în pat cu Marilyn, nu îmi dădeam seama niciodată la ce se gândea. Era actriţă. Îşi juca bine rolul. Juca rolul care credea că ar face un bărbat fericit. Eu nu am cerut niciodată mai mult", scrie Curtis.

Marilyn Monroe i-a mărturisit lui Tony Curtis că îi poartă copilul în pântece în prezenţa soţului ei, pe platourile de filmare ale peliculei ?Some Like It Hot?. "Eram uimit. În încăpere era o linişte atât de adâncă încât se putea auzi scrârţâitul roţilor pe bulevardul Santa Monica", povesteşte Curtis.

Reacţia lui Miller a fost una neobişnuită. ?Mi-a spus să termin filmul şi să stau departe de ei?.

Aventura luiTony Curtis cu Marilyn Monroe s-a încheiat odată cu filmările ?Some Like It Hot?. La scurt timp, Curtis a aflat că Marilyn a pierdut copilul.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marilyn Monroe
Citește mai multe din Showbiz
» Vezi toate știrile din Showbiz
Cele mai noi știri
Parteneri
x close