Antena 3 CNN Show Showbiz Toamna aduce multe concerte în Capitală

Toamna aduce multe concerte în Capitală

Toamna aduce multe concerte în Capitală
14 Sep 2007   •   17:04

Pe scenele bucureştene vor urca mai multe trupe mari. Black Eyed Peas cântă la Arenele Romane sâmbătă, pe 15 septembrie. Hituri precum "My Hump" şi "Let's get it started", care au isterizat publicul MTV vor răsuna doar pentru fanii din România. În ziua următoare, pe 16 septembrie, trupa Muse va concerta pe Stadionul Naţional de Rugby ?Arcul de triumf". Britanicii au îmbinat rockul alternativ cu muzica clasică, dar şi cu sounduri electronice, iar combinaţia s-a dovedit a fi câştigătoare în cele mai multe ţări din Europa. Şi un membru al trupei Depeche Mode se întoarce la Bucureşti. Andy Fletcher va mixeze pe 18 septembrie într-un club de house din capitală. Pet Shop Boys cântă şi ei la Bucureşti pe 19 octombrie.

Concertul Pet Shop Boys face parte din turneul de promovare a celui mai recent album al trupei, dar fără doar şi poate vor răsuna la Sala Palatului şi piesele care i-au făcut celebri.

Pe 20 octombrie, cei care iubesc muzica electronică vor putea asista la concertul Chemical Brothers.

În ultima zi a lunii octombrie, Deep Purple va concerta la Bucureşti. După 10 ani, trupa va urca din nou pe scenă în faţa publicului român, pe stadionul Cotroceni.

Antena 3

BEYONCE CONCERTEAZĂ PE 22 OCTOMBRIE ÎN CLUJ

×
Citește mai multe din Showbiz
» Vezi toate știrile din Showbiz
Cele mai noi știri
Parteneri
x close