Antena 3 CNN Show Showbiz TMZ: LAPD tratează moartea lui Jackson ca fiind crimă

TMZ: LAPD tratează moartea lui Jackson ca fiind crimă

TMZ: LAPD tratează moartea lui Jackson ca fiind crimă
16 Iul 2009   •   09:17

Rapoarte contradictorii legate de moartea lui Michael Jackson au apărut, miercuri, în presa americană . TMZ scrie că poliţia tratează cazul ca fiind omucidere. Jurnaliştii citează mai multe surse din cadrul LAPD care arată că investigaţia se îndreaptă spre verdictul de crimă.

De altfel, când membrii familiei lui Michael Jackson au sugerat că acesta şi-a găsit sfârşitul de o manieră suspectă, şi cei mai înfocaţi fani erau sceptici.

Mai întâi a fost Joe Jackson care a reclamat ?nereguli?. Apoi sora La Toya dădea vina pe un anturaj tenebros care l-ar fi ucis pentru bani. Totuşi, totul părea prea o fantezie ţinând cont că Jackson şi-a grăbit sfârşitul prin dependenţele sale.

Cu toate acesta, la trei săptămâni după deces, există chiar mai multe întrebări, după ce s-a scris că poliţia a concluzionat că circumstanţele morţii lui Jackson ar putea conduce spre un verdict de crimă. Principalii suspecţi sunt un grup de doctori, din care unul sau mai mulţi au mers mai departe decât de a oferi vedetei câteva pastile în plus.


Site-ul TMZ, cel care a dat vestea morţii lui Jackson, scrie că mai mulţi ofiţeri au arătat că Jackson a fost ucis de un anestezic, Propofol, care este atât de puternic încât ar trebui folosit doar în spitale, în condiţii foarte stricte, sub control permanent şi monitorizarea activităţii inimii.

Sedativul este administrat intravenos şi i-a fost dat lui Jackson pentru a-l ajuta să doarmă, deoarece suferea de insomnie cronică.

Surse ale TMZ declarau că există "multe dovezi puternice" că medicamentul i-a fost administrat de unul din doctori.
Unul din doctorii lui Jackson, Arnold Klein ? despre care se spune că nu este suspect în administrarea Propofol ? a declarat anterior pentru CNN că vedeta îl folosea ?cu un anestezist, pentru a-l ajuta să doarmă, dar i-am spus că este o nebunie totală".

Poliţia mai anchetează şi modul în care au fost prescrise medicamentele, după ce mai mulţi membri ai staff-ului lui Jackson s-au plâns că numele lor au fost folosite pentru a obţine reţete.

Poliţia din Los Angeles a refuzat să comenteze aceste aspecte, dar un oficial arăta că detectivii aşteaptă examenul toxicologic.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: michael jackson ancheta medicamente
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close