Antena 3 CNN Show Showbiz Thriller-ul "Knowing", cu Nicolas Cage, pe primul loc în box office-ului nord-american

Thriller-ul "Knowing", cu Nicolas Cage, pe primul loc în box office-ului nord-american

Thriller-ul "Knowing", cu Nicolas Cage, pe primul loc în box office-ului nord-american
23 Mar 2009   •   15:13

Thriller-ul apocaliptic "Knowing", al cărui actor principal este Nicolas Cage, s-a aflat pe primul loc în box office-ului nord-american, la sfârşitul săptămânii trecute. Cu încasări de 24,8 milioane de dolari, scenariul superproducţiei se bazează pe pe o serie de cifre profetice ce prevestesc catastrofele din viitor, informează AFP.

Pe locul doi al clasamentului, cu încasări de 18 milioane de doalri, se află comedia "I Love You, Man/ Caut cavaler de onoare" care se bazează pe povestea unui tânăr bărbat care urmează să se căsătorească şi are nevoie urgentă de un cavaler de onoare.

Cel mai recent film al Juliei Roberts, "Duplicity", se află pe locul trei. Producţia prezintă dificila iubire dintre doi spioni rivali. Încasările lungmetrajului au atins 14,4 milioane de dolari.

Din fruntea clasamentului, direct pe locul patru. Este cazul filmul SF de aventuri "Cursa spre Witch Mountain", produs de studiourile Disney.

Pe locul al cincilea în box-office nord-american se află "Watchmen/ Cei ce veghează", film inspirat din benzile desenate cu super-eroi.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Nicolas Cage
Citește mai multe din Showbiz
» Vezi toate știrile din Showbiz
Cele mai noi știri
Parteneri
x close