Antena 3 CNN Show Showbiz The Eagles revin cu un nou album, după 28 de ani

The Eagles revin cu un nou album, după 28 de ani

The Eagles revin cu un nou album, după 28 de ani
24 Aug 2007   •   14:28

Legendara trupă The Eagles va lansa în luna octombrie noul său album „Long Road Out of Eden”, primul lor produs discografic după o pauză de mai bine de 28 de ani, informează Reuters, citat de Rompres. Trupa The Eagles, ale cărei hituri au făcut istorie - „Hotel California” şi „Life in the Fast Lane” -, s-a destrămat în 1980, dar s-a reunit 14 ani mai târziu, pentru o serie de concerte.

Noul album al trupei va avea lansarea internaţională la 29 octombrie, iar lansarea în Statele Unite va avea loc o zi mai târziu. Primul extras pe single de pe acest album, piesa „How Long”, a avut deja premiera la posturile britanice de radio şi are şi un videoclip.

”Este un lucru rar să avem oportunitatea de a lucra cu o trupă de anvergura celor de la The Eagles, care reuşesc să definească muzica pop-rock în atât de multe feluri”, a comentat Lucian Grainge, directorul executiv al firmei Universal Music Group International care se ocupă de producerea şi lansarea acestui album.

Ultimul album lansat de trupa The Eagles, compusă din Glenn Frey, Don Henley, Joe Walsh şi Timothy B. Schmit, este „The Long Run” şi a apărut în 1979. Până în prezent muzica celor de la The Eagles s-a vândut în peste 120 de milioane de albume în întreaga lume.

Rompres

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close