Antena 3 CNN Show Showbiz Tarkan, reţinut de poliţie la Istanbul pentru legături cu traficanţi de droguri

Tarkan, reţinut de poliţie la Istanbul pentru legături cu traficanţi de droguri

Tarkan, reţinut de poliţie la Istanbul pentru legături cu traficanţi de droguri
26 Feb 2010   •   17:03

Poliţia turcă l-a reţinut vineri pe Tarkan, celebrul interpret de muzică pop, în cadrul unei razii a brigadei de narcotice. Artistul turc a fost reţinut la Istanbul împreună cu alte nouă persoane, pentru legăturile pe care le-ar avea cu doi traficanţi de droguri filaţi de poliţie, relatează www.courant.com, care citează AFP.

Conform surselor citate, poliţia a confiscat o cantitate mică de haşiş desocperită în reşedinţa starului pop din districtul Omerli, de lângă Istanbul.

Tarkan s-a aflat în fruntea clasamentelor muzicale din Turcia mai mult de un deceniu. El a vândut milioane de albume în această ţară. În 1998 a devenit cunoscut şi în Franţa datorită single-ului ?Simarik?.

?Poliţia îl interoghează. Nu mai vreau să fac alte comentarii?, a declarat, vineri, fratele său, Hakan Tevetoglu, pentru publicaţia online Hurriyet.

Cei reţinuţi în urma raziei sunt interogaţi separat de către procurori, urmând ca, la sfârşitul acestei zile, să se decidă dacă vor fi acuzaţi.

Mai multe persoane cunoscute din lumea showbiz-ului turc au fost acuzate în ultimii ani pentru posesie de droguri. Turcia este un important nod în tranzitul drogurilor dintre Orientul Mijlociu, Asia şi Europa.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Politie droguri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close