Antena 3 CNN Show Showbiz "Tărâmul monştrilor", pe prima poziţie în box office-ul american (VIDEO)

"Tărâmul monştrilor", pe prima poziţie în box office-ul american (VIDEO)

"Tărâmul monştrilor", pe prima poziţie în box office-ul american (VIDEO)
19 Oct 2009   •   11:24

"Tărâmul monştrilor/ Where the Wild Things Are" este filmul care a ocupat, în acest weekend, poziţia întâi în box-office-ul nord american, relatează AFP care citează cifrele provizorii ale societăţii specializate Exhibitor Relations.


Lungmetrajul de ficţiune, regizat de Spike Jonze, a avut încasări de 32,5 milioane de dolari în primele trei zile după lansare. Filmul spune povestea băieţelului Max, care ajunge să conducă o insulă populată de fiinţe fantastice.

Where the Wild Things Are


"Law abiding citizen", o altă premieră a săptămânii trecute, a ocupat poziţia a doua în box office-ul nord-american. "Law abiding citizen" este un thriller în care evoluează laureatul premiului Oscar Jamie Foxx şi Gerard Butler. Pellicula a obţinut 21,2 milioane de dolari în acest sfârşit de săptămână.

În urcare cu un loc faţă de săptămâna trecută, lungmetrajul "Paranormal activity" s-a clasat al treilea în box office-ul nord-american. Filmul a reuşit să realizeze încasări de 20,2 milioane de dolari, de vineri până duminică, o adevărată performanţă având în vedere că a avut un buget de 11.000 de dolari. De la lansarea sa, care a avut loc în urmă cu o lună, pelicula a obţinut, în total, de 34,3 milioane de dolari.

Paranormal activity


Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close