Antena 3 CNN Show Showbiz Sumă record, plătită de Madonna lui Guy Ritchie, ca parte a înţelegerii de divorţ

Sumă record, plătită de Madonna lui Guy Ritchie, ca parte a înţelegerii de divorţ

Sumă record, plătită de Madonna lui Guy Ritchie, ca parte a înţelegerii de divorţ
15 Dec 2008   •   22:26

Madonna i-a plătit fostului soţ, Guy Ritchie, între 50 şi 60 de milioane de lire sterline, ca parte a înţelegerii de divorţ, anunţă BBC. Liz Rosenberg, purtătoarea de cuvânt a starului pop, a declarat că în sumă este inclusă şi casa fostului cuplu, din Ashcombe, Marea Britanie. Aceasta a spus că partea financiară a înţelegerii a fost definitivată însă rămâne de discutat custodia copiilor celor doi.
"Prespun că este una dintre cele mai mari înţelegeri financiare făcută vreodată într-un divorţ", a declarat Liz Rosenberg. Suma este mai mult decât dublă decât cele 24,3 milione de lire sterline primite de Heather Mills de la Sir Paul McCartney.
Luna trecută, când divorţul a fost făcut public, Ritchie a declarat pentru The Daily Mirror că banii nu au avut nicio importanţă în această despărţire.
Madonna, în vârstă de 50 de ani, şi Ritchie care are 40 ani, au o avere estimată la circa 525 milioane dolari.
Cuplul are un băiat, Rocco, care avea câteva luni la data nunţii din decembrie 2000, iar în 2006, Madonna a depus actele pentru adoptarea unui băiat din Malawi a cărui mamă a murit la naştere.
Cântăreaţa mai are o fiică născută în 1996. Încă nu se ştie cum îşi vor împărţi custodia copiilor, mai ales că Madonna vrea să se mute înapoi în SUA, iar soţul va rămâne în Marea Britanie.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Madonna divort intelegere
Citește mai multe din Showbiz
» Vezi toate știrile din Showbiz
Cele mai noi știri
Parteneri
x close