Antena 3 CNN Show Showbiz Stereophonics, Miss Platnum şi Deluka vor cânta la B'estfest (VIDEO)

Stereophonics, Miss Platnum şi Deluka vor cânta la B'estfest (VIDEO)

Stereophonics, Miss Platnum şi Deluka vor cânta la B'estfest <font color=red>(VIDEO)</font>
10 Apr 2008   •   13:24

Afişul ediţiei din acest an a festivalului B'estfest se va completa cu încă 3 nume: trupa britanică Stereophonics, artista originară din Banat Miss Platnum şi trupa underground londoneză Deluka. În cadrul acestui festival vor mai concerta Nelly Furtado, Cypress Hill, Manu Chao, Kaiser Chiefs, Judas Priest, Manic Street Preachers, UNKLE, Apollo 440, Roisin Murphy (Moloko), Sunrise Avenue, Nouvelle Vague, Primal Fear şi Ross The Boss.

Iniţial, trupa Stereophonics a fost cunoscută, în anul 1992, sub numele de Tragic Love Company, care cânta cover-uri. Mai târziu, membri trupei, Kelly Jones, Richard Jones şi Stuard Cable au schimbat stilul şi numele şu au devenit cei care sunt acum, adică Stereophonics. Ân 1997 au debutat cu primul album, numit ?Word Gets Around? şi care a fost apreciat de public. Doi ani mai târziu, Stereophonics au fost declaraţi în cadrul ceremoniei Brit Awards, ?Best New Group?. Unrătoarele două albume, "Performance and Cocktails" şi "Just Enough Education to Perform", au fost fruntaşe în topurile britanice, cu piesele 'The Bartender and the Thief'" şi "Just Looking". În anul 2003 toboşarul Stuard Cable a părăsit grupul, fiind înlocuit de Javier Weyler. Primul album înregistrat în noua componenţă ?Langage. Sex. Violence. Other?? a apărut în martie 2005 şi le-a adus prumul single No.1 din carieră, piesa ?Dakota?.

Stereophonics - Dakota




Pe 4 iulie, pe scena festivalului B'estfest va apărea şi Ruth Renner, cunoscută sub numele Miss Platnum. Artista este originară din Banat şi a ajuns celebră în toată Europa datorită promovării unui nou gen muzical numit R'n'Balkan, un melanj de R&B, pop şi etno balcanic. Poreclită "Missy Elliot a Balcanilor", Miss Platnum a lansat primul său album, "Chefa", în 2007. Materialul a fost promovat de single-ul "Give me the food", în care Ruth vorbeşte în limba română şi glumeşte pe seama "rotunjimilor" corpului său şi a gurmandismului. Timişoreanca a devenit, în cele din urmă, o reprezentantă de seamă a mişcării numite "fat feminism", prin care femeile sunt sfătuite să nu se simtă stânjenite, chiar dacă siluetele lor nu sunt tocmai de invidiat.

Miss Platinum - Give me food



Pe 5 iulie, a doua zi a festivalului B'estfest, pe scenă va mai urca încă o trupă, fiind una din cele mai apreciate din cirucitul underground londonez, Deluka. Grupul este format din Ellie Innocenti, Kris Kovacs, Stevie Palmer şi Daniel Brasco. Formaţia se va afla anul acesta pentru a doua oară în România, după ce în 2007 a fost cap de afiş la UnderLondon Fest.

Deluka - I'll Wait



Biletele şi abonamentele pentru festival au fost puse deja în vânzare şi vor putea fi achiziţionate pe site-ul www.myticket.ro şi din reţeaua magazinelor Diverta. Biletele de o zi (4, 5, sau 6 iulie ) costă 90 de lei în pre-sale, iar în zilele de festival, la intrare, vor costa 110 lei. Abonamentele pentru toate cele trei zile de B'estfest costă 240 de lei, iar biletele pentru B'estfest Aftershock costă 75 de lei în pre-sale, respectiv 90 lei la intrare.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close