Antena 3 CNN Show Showbiz Starurile de la Hollywood preferă vacanţa în Europa

Starurile de la Hollywood preferă vacanţa în Europa

Starurile de la Hollywood preferă vacanţa în Europa
04 Aug 2007   •   11:20

Europa a devenit în această vară cea mai căutată destinaţie pentru vacanţele multor staruri de la Hollywood, dar şi pentru unele celebrităţi europene. Celebrul cuplu Sarah Jessica Parker şi Matthew Broderick au ales să-şi petreacă vacanţa în nord-vestul Irlandei. Şi asta, în ciuda faptului că în ultima vreme eroina principală a serialului ?Sex and the City? (cunoscut la noi cu titlul ?Totul despre Sex?) şi soţul ei declarau că s-ar putea să renunţe la casa de vacanţă din Irlanda din cauza ?fanilor obsedaţi?.

Nicolas Cage a ales pentru această vară staţiunea britanică Bath, unde în urmă cu o lună şi-a achiziţionat cel de-al treilea castel din impresionanta sa colecţie de 14 proprietăţi pe care le deţine în cinci ţări. Ultima sa achiziţie, o construcţie în stil gotic datând din 1775, a costat nu mai puţin de cinci milioane de lire sterline. Pentru membrii trupei irlandeze de rock U2 destinaţia favorită este localitatea Eze din sudul Franţei, unde cântăreţii obişnuiesc să îşi petreacă vacanţele, alături de rude şi prieteni, în complexul de vile cu 30 de camere pe care l-au achiziţionat aici. Proprietatea este compusă din mai multe vile separate şi are propria piscină.

Cuplul Michael Douglas - Catherine Zeta-Jones vor să se relaxeze în Spania, în apropiere de localitatea Valldemossa din regiunea Mallorca, unde cei doi deţin o vilă în stil gotic, achiziţionată de Michael Douglas în urmă cu 20 de ani. Tot Mallorca este destinaţia favorită şi pentru Claudia Schiffer, care este un turist obişnuit al regiunii de mai mulţi ani. Cele mai recente speculaţii de presă atestă faptul că Angelina Jolie şi Brad Pitt şi-ar fi achiziţionat o locuinţă în capitala Germaniei, pentru a se putea bucura de o viaţă mai retrasă, departe de obiectivele indiscrete ale paparazzi-lor.

Actorul George Clooney şi cântăreţul Sting au ales în această vară Italia, mai exact în regiunea situată la nord de Milano, pe malurile lacului Como. Ei nu vor sta însă sub acelaşi acoperiş, ci vor locui fiecare în vila pe care şi-a achiziţionat-o în această zonă. Pentru Elton John şi actorul american Johnny Depp destinaţia favorită este Franţa. Primul îşi va petrece vacanţa de vară în vila pe care şi-a achiziţionat-o pentru cinci milioane de lire sterline în apropiere de Nisa. Aici, ?Sir Elton? obişnuieşte să aibă ca oaspeţi celebrităţi precum soţii Beckham, Elizabeth Hurley sau George Michael, are întâlniri de afaceri şi uneori face chiar şi înregistrări.

Johnny Depp va merge în staţiunea San Tropez, unde este proprietarul unei ferme în valoare de două milioane de dolari în care trăieşte împreună cu iubita sa, cântăreaţa Vanessa Paradis, şi cei doi copii.

Rompres

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close