Antena 3 CNN Show Showbiz Sofia Loren, o prezenţă fermecătoare şi la 73 de ani (VIDEO)

Sofia Loren, o prezenţă fermecătoare şi la 73 de ani (VIDEO)

Sofia Loren, o prezenţă fermecătoare şi la 73 de ani <font color=red>(VIDEO)</font>
20 Oct 2007   •   15:03

Festivalul de la Roma a omagiat vineri un alt nume ilustru al cinematografiei mondiale ? Sofia Loren. Chiar şi la 73 de ani, Sofia Loren a atras, ca de fiecare dată, toate privirile pe covorul roşu al festivalului de la Roma. Înaintea premiului decernat pentru întreaga carieră, ea a primit ovaţiile admiratorilor şi ale ziariştilor. ?Sunt italiancă, aşa că e normal ca fanii italieni să mă întâmpine cu atâta entuziasm. Le-am dăruit, atâţia ani, toată dragostea mea, aşa că, mai ales la un festival de film, nu pot decât să mă primească în acest fel?, au fost cuvintele celebrei actriţe.

Cariera Sofiei Loren include premii la Cannes, Veneţia şi Berlin şi primul Oscar de interpretare pentru un rol jucat în altă limbă decât engleza. Actriţa a revăzut, cu emoţie, câteva scene în care apărea alături de unul din partenerii ei favoriţi, neuitatul Marcello Mastroianni. Sofia şi-a amintit de anii 60, când era un sex-simbol adorat în toată lumea, dar şi de începuturile carierei sale: ?Eu sunt din provincie şi nu am făcut nici o şcoală de actorie, nimic. Charlie Chaplin m-a rugat să joc într-un film al său şi i-am spus Nu, nu pot lucra pentru tine, e imposibil!?

Tot vineri, festivalul de la Roma a programat filmul ?Elizabeth - vârsta de aur?, în care Cate Blanchett reia rolul reginei Elisabeta a Doua, care i-a adus celebritatea acum opt ani. Primarul Romei, Walter Veltroni, a invitat-o la premieră pe Segolene Royal, candidata socialistă înfrântă în alegerile prezidenţiale din Franţa. Aceasta i-a refuzat politicos pe ziariştii care au încercat să obţină de la ea comentarii politice.

SOFIA LOREN OMAGIATĂ LA FESTIVALUL DE LA ROMA 

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close