Antena 3 CNN Show Showbiz Sişu, cercetat într-un nou dosar privind consumul de droguri

Sişu, cercetat într-un nou dosar privind consumul de droguri

Sişu, cercetat într-un nou dosar privind consumul de droguri
28 Sep 2009   •   13:59

Tudor Sişu este cercetat de procurorii DICOT într-un nou dosar privind consumul de droguri, informează Mediafax. Membrul formaţiei de hip-hop La Familia are interdicţie de a părăsi localitatea de domiciliu, pentru 30 de zile.

Procurorii DIICOT, serviciul teritorial Piteşti, au cerut, în 25 septembrie, începerea urmăririi penale în cazul lui Tudor Sişu, pentru cumpărarea sau deţinerea de droguri de mare risc pentru consum propriu, potrivit unui comunicat al insituţiei, citat de Mediafax.

Iniţial, în data de 18 septembrie, au fost arestaţi Della Vedova Ermano şi Ion Răzvan Mircea pentru acelaşi tip de infracţiuni. Procurorii au stabilit apoi că acţiunile lui Sişu sunt strâns legate de ale primilor doi.

Tudor Sişu a devenit cunoscut datorită formaţiei hip-hop La Familia, din care a făcut parte alături de Puya. Din 2003 şi până în 2005 Sişu a fost închis pentru trafic şi deţinere de droguri de mare risc. În mai 2006 a fost din nou arestat. În 2008, a fost cercetat pentru trafic de droguri, alături de alţi şapte complici.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close