Antena 3 CNN Show Showbiz Şi cei bogaţi primesc daruri ciudate! Află ce au primit prinţul William şi Kate Middleton la nunta lor

Şi cei bogaţi primesc daruri ciudate! Află ce au primit prinţul William şi Kate Middleton la nunta lor

Şi cei bogaţi primesc daruri ciudate! Află ce au primit prinţul William şi Kate Middleton la nunta lor
Foto: insidevancouver.ca
12 Ian 2012   •   23:01

Căsătoria Prinţului William cu Kate Middleton a fost, fără îndoială, cel mai important eveniment al anului în Marea Britanie. Asta reiese din numărul impresionant de cadouri pe care cei doi le-au primit din toate colţurile lumii.

Palatul St. James, reşedinţa tinerilor căsătoriţi, a publicat o listă a cadourilor primite de prinţul William şi Kate, în preajma nunţii lor.

În timp ce unele dintre acestea nu atrag atenţia, fiind tricouri ale unor echipe locale, obiecte de artă, jucării de pluş, cărţi, DVD-uri, săpunuri parfumate sau daruri reprezentative pentru localităţile pe care prinţul William şi ducesa de Cambridge le vizitau, câteva ies în evidenţă prin caracterul lor neobişnuit.

Astfel, într-un top realizat de Huffington Post se află trei perechi de pantofi primite de Kate Middleton din partea ministrului Afacerilor Externe al Canadei.

Pe locul 2 se află un şorţ de bucătărie care i-a fost oferit prinţului William în timpul vizitei în Noua Zeelandă de o persoană necunoscută, iar pe locul trei este un borcan de Vegemite, primit în Australia.

Vegemite este o pastă condimentată foarte populară în Australia, făcută din drojdie de bere şi legume.

Prinţul William şi Kate Middleton s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011, la catedrala Westminster din Londra.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close