Antena 3 CNN Show Showbiz Sergiu Nicolaescu a împlinit 80 de ani (VIDEO)

Sergiu Nicolaescu a împlinit 80 de ani (VIDEO)

Sergiu Nicolaescu a împlinit 80 de ani (VIDEO)
14 Apr 2010   •   23:10

Sergiu Nicolaescu a împlinit marţi 80 de ani. Şi-a petrecut întreaga viaţă pe platourile de filmare, aşa că toţi actorii pe care i-a avut alături an de-a rândul au ţinut să îi ureze "La mulţi ani!".

Sergiu Nicolaescu a împlinit marţi 80 de ani. 60 dintre ei i-a petrecut în faţa sau în spatele camerei de filmat. ?Este unul dintre acei oameni care şi-a dedicat toată existenţa, dar toată existenţa, filmului?, a spus Stela Popescu.

Actorii care i-au stat alături o viaţă întreagă pe platourile de filmare au avut grijă să îl sărbătorească aşa cum se cuvine pe regizorul lor preferat. Puţini îl ştiu însă cu adevărat.

?Un om deosebit. O uşă pe care o deschizi greu. Îţi trebuie multă răbdare şi foarte multe chei să încerci până ajungi la sufletul lui?, a declarat Vladimir Gaitan.

Un suflet plin de bucurii, dar şi de regrete legate în principal de pelicula cea mai dragă sufletului său. Mihai Viteazu ar fi trebuit să aibă în distribuţie nume celebre ale cinematografiei mondiale. Din păcate regimul s-a opus acestui proiect.

?Ce însemna acel film cu Orson Wells, cu Elizabeth Taylor, cu Laureance Harvey. Dar asta e?, a spus Sergiu Nicolaescu.
O producţie care i-ar fi adus faima internaţională. Chiar şi aşa, Mihai Viteazu este pe locul trei într-un top internaţional al filmelor istorice, organizat pe site-ul IMDB.

Marţi seară, însă, a uitat pentru câteva clipe de filme şi a petrecut cum se cuvine împlinirea celor 80 de ani.



Observator

×
Subiecte în articol: Sergiu Nicolaescu regizor actor aniversare
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close