Antena 3 CNN Show Showbiz Schimbare în box-office-ul american. Max Payne detronează Beverly Hills Chihuahua

Schimbare în box-office-ul american. Max Payne detronează Beverly Hills Chihuahua

Schimbare în box-office-ul american. Max Payne detronează Beverly Hills Chihuahua
21 Oct 2008   •   13:23

Filmul de pe locul 1, ?Max Payne?, este ecranizarea unui celebru joc de calculator cu acelaşi nume. În rolul lui Max Payne apare Mark Wahlberg, care încearcă să dea de urma unui criminal care i-a ucis soţia şi copilul.

Datele preliminare îl încriminează chiar pe el din cauza dovezilor găsite la scena crimei. Intriga nu este atât de elaborată însă este un film de acţiune cu multe efecte speciale în regia lui John Moore.

Încasările în prima săptămână de la lansare au totalizat 17,6 milioane de dolari.

Iată şi trailerul filmului Max Payne:



Pe locul 2 se află comedia canină "Beverly Hills Chihuahua", povestea lui Papi, câinele unui grădinar care se îndrăgosteşte de Chloe, o caţeluşă din Beverly Hills. Când aceasta se pierde în Mexic, Papi trece graniţa pentru a-şi salva iubita.

Weekendul trecut încasările au atins suma de 11,4 milioane de doalri, însă per total de la lansare filmul a adunat 69,3 milioane.

Trailerul filmului Beverly Hills Chihuahua:



Pe locul 3 în weekendul trecut se află ?The Secret Life of Bees?, o dramă a cărei acţiune se petrece în Carolina de Sud a anilor ?60. Filmul narează povestea lui Lily Owens, o fetiţă de 14 ani a cărei mamă a murit şi al cărei tată este un om violent.

Lily fuge împreună cu Rosaleen, femeia angajată de tatăl ei pentru a avea grijă de ea, până într-un sat unde speră să afle mai multe despre trecutul mamei sale. Aici Lily descoperă miraculosul univers al albinelor şi rude îndepărtate care îi devin noua familie.

În prima săptămână de la lansare filmul a avut încasări de 10,5 milioane de dolari.

The Secret Life of Bees trailer:



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: box office
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close