Antena 3 CNN Show Showbiz Salma Hayek a postat pe Instagram 18 fotografii cu ea în costum de baie, în ziua în care a împlinit 58 de ani: „La mulți ani mie!”

Salma Hayek a postat pe Instagram 18 fotografii cu ea în costum de baie, în ziua în care a împlinit 58 de ani: „La mulți ani mie!”

colaj-salma
Salma Hayek a împlinit 58 de ani pe data de 2 septembrie FOTO: Instagram/ Salma Hayek
de D.C.    |    03 Sep 2024   •   16:36

Salma Hayek și-a sărbătorit luni cea de-a 58-a aniversare postând pe Instagram o galerie foto cu ea în diferite costume de baie. În textul postării, ea a ținut să precizeze că niciuna din imagini nu este veche.

„Aniversare în bikini, la mulți ani mie, la 58 de ani! Niciuna dintre aceste fotografii nu este din trecut”, le-a spus actrița fanilor ei de pe Instagram.

Pentru galeria de imagini postată pe rețeaua socială, actrița a ales mai multe costume de baie, în stiluri diferite. Fotografiile au fost făcute pe un iaht.

Postarea ei a primit peste 1,2 milioane de apreciri în mai puțin de 24 de ore și mii de comentarii, multe dintre ele aparținând unor vedete precum actrița Sharon Stone sau fotomodelul Camila Morrone.

Salma Hayek s-a născut pe 2 septembrie 1966, în Mexic, unde și-a început cariera. În 1991, Hayek s-a mutat la Hollywood, iar rolurile din Desperado (1995), Dogma (1999) și Wild Wild West (1999) au făcut-o celebră în toată lumea.

Este prima actriță mexicană nominalizată la Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță și a doua actriță latino-americană care a primit o nominalizare la premiile Oscar, după Fernanda Montenegro. Nominalizarea la Oscar a fost pentru rolul interpretat în filmul Frida, creație pentru care a fost nominalizată și la Globul de Aur și la Premiul BAFTA.

Pe 19 noiembrie 2021, Salma Hayek a fost onorată cu o stea pe Hollywood Walk of Fame. 

×
Citește mai multe din Showbiz
» Vezi toate știrile din Showbiz
Cele mai noi știri
Parteneri
x close