Antena 3 CNN Show Showbiz Sacha Baron Cohen, dat în judecată de o femeie care ar fi rămas paralizată în timpul filmărilor la ?Bruno?

Sacha Baron Cohen, dat în judecată de o femeie care ar fi rămas paralizată în timpul filmărilor la ?Bruno?

Sacha Baron Cohen, dat în judecată de o femeie care ar fi rămas paralizată în timpul filmărilor la ?Bruno?
04 Iun 2009   •   13:22

Cu toate că nu a fost încă lansat, ultimul film al lui Sacha Baron Cohen, "Brüno", a provocat deja controverse. Actorul şi compania NBC Universal au fost daţi în judecată de o femeie care susţine că a rămas paralizată din cauza unui incident care a avut loc în timpul filmărilor, arată The Telegraph.

Richelle Olson, în vârstă de 37 de ani, susţine că a fost grav rănită, în urma unei altercaţii cu Sacha Baron Cohen şi echipa lui de filmare. Incidentul a avut loc la un turneu de bingo desfăşurat în Palmdale, în urmă cu doi ani.

Baron Cohen i-ar fi luat microfonul femeii şi ar fi început să înjure. Când a încercat să ia microfonul înapoi, Olson susţine că a fost atacată de echipa de filmare. Încercând să fugă, aceasta s-a împiedicat şi s-a rănit la cap.

Acum, reclamanta susţine că are nevoie de un scaun cu rotile sau de un baston pentru a se deplasa. Ea solicită daune de peste 25.000 de dolari.

Sacha Baron Cohen a refuzat să comenteze aceste informaţii. Nici reprezentanţii NBC Universal nu au făcut o declaraţie pe acest subiect.

Filmul "Brüno" prezintă povestea unui excentric prezentator gay din Austria.

Cu trei zile în urmă, în timpul MTV Movie Awards, Sacha Baron Cohen a intrat în scenă pe o frânghie, costumat în înger, dar cu fundul dezgolit. Acesta fost coborât exact deasupra scaunului pe care era aşezat Eminem. Actorul a aterizat fix pe faţa cântăreţului. După incident, Eminem a părăsit sala vizibil nervos şi umilit.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: proces
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close