Antena 3 CNN Show Showbiz S-au împăcat soţii Columbeanu? Irinel şi-a văzut fiica de două ori

S-au împăcat soţii Columbeanu? Irinel şi-a văzut fiica de două ori

S-au împăcat soţii Columbeanu? Irinel şi-a văzut fiica de două ori
Foto: Mediafax
21 Apr 2011   •   19:40

Soţii Columbeanu par să fi îngropat securea războiului. Miercuri, Irinel şi-a văzut fiica de două ori. O dată la birou, iar a doua oară spre seară, la noua ei locuinţă. Joi, Monica a mers la tribunal, după ce soţul ei a cerut revizuirea hotărârii tribunalului, prin care i se încredinţa copilul mamei. Doar că avocaţii lui irinel au cerut o amânare.

Monica a venit la tribunal aşa cum ne-a obişnuit, tăcută şi cu avocaţii alături. Nu a stat mult. Doar cât să afle noul termen în procesul pentru încredinţarea temporară a Irinei: 19 mai.

Miercuri, Irinel mai depusese o plângere. Nu direct împotriva Monicăi, ci împotriva executorului care a ajutat-o să-şi ia copilul de la Izvorani. Totuşi, între Iri şi Monica, relaţiile par să fi intrat în normalitate. Tot miercuri, Monica a dus-o pe Irina să-şi vadă tatăl.

La numai câteva minute după ce Monica a intrat cu Irina în biroul soţului său, şoferul acestuia a coborât să ia o păpuşă pentru fetiţă din portbagajul maşinii tatălui. Familia s-a reunit pentru doar 20 de minute.

Irinel i-a întors vizita Monicăi câteva ore mai târziu. Omul de afaceri a fost văzut miercuri seară ieşind din blocul în care locuiesc momentan soţia şi fiica.

 

×
Citește mai multe din Showbiz
» Vezi toate știrile din Showbiz
Cele mai noi știri
Parteneri
x close