Antena 3 CNN Show Showbiz S-a aflat care au fost ultimele cuvinte ale Ilenei Ciuculete înainte de a muri. Artista a fost conștientă în ultima clipă

S-a aflat care au fost ultimele cuvinte ale Ilenei Ciuculete înainte de a muri. Artista a fost conștientă în ultima clipă

o_1bcmk6n8p1ps319b63mbf1s7d8.jpg
02 Apr 2017   •   09:04

Moartea Ilenei Ciuculete a fost un șoc nu doar pentru fanii ei, dar și pentru lumea muzicală. Artista care a aflat diagnosticul crunt cu câteva săptămâni înainte de a se stinge, a încercat să lase lucrurile în ordine.

”Ileana se simţea obosită în ultima vreme. Eu cred că a presimţit că va muri. De altfel, ea i-a şi întrebat pe medici şi le-a cerut să-i spună în ce stare se află, ce şanse mai are. Sâmbătă, cu trei-patru zile înainte să se stingă din viaţă, i-a chemat la spital pe băieţii ei, Mugurel şi Cristian, şi le-a spus să nu se sperie, să-şi trăiască viaţa, că ea nu ştie cât va mai avea de trăit. Le-a spus să se înţeleagă şi să fie uniţi”, a declarat Doina Belu, nașa de cununie a Ilenei Ciuculete şi a lui Cornel Galeş pentru Click.

Deși solista se afla în comă de mai multe zile, înainte de a-şi da ultima suflare, se trezise, era conştientă. Alături de ea i-a fost soţul, Cornel. “Când s-a stins Ileana, eram la telefon cu el… Plângea, iar ea a murit în braţele lui. I-a spus că ştie că se va duce şi să nu o plângă, să-şi trăiască viaţa şi să se înţeleagă între ei, cu băieţii”, susţine doamna Doina Belu.

×
Subiecte în articol: Ileana Ciuculete cornel gales
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close