Antena 3 CNN Show Showbiz Românca asta i-a înnebunit pe americani. A prezentat pentru Victoria's Secret, iar acum "joacă" pe Wall Street

Românca asta i-a înnebunit pe americani. A prezentat pentru Victoria's Secret, iar acum "joacă" pe Wall Street

Românca asta i-a înnebunit pe americani. A prezentat pentru Victoria's Secret, iar acum "joacă" pe Wall Street
de O.P.    |    01 Mar 2013   •   10:01

S-a născut în Suceava, în anul 1984 şi a pariat cu toate resursele sale pe o singură carte - frumuseţea. Iar aceasta s-a dovedit a fi cea câştigătoare pentru Alina Văcariu.



Pe când avea numai 14 ani, în 1998, Alina Văcariu a câştigat titlul de "modelul anului", în România, iar apoi a semnat un contract cu una din cele mai faimoase case de modă, ce avea reprezentanţă şi la noi în ţară.



Apoi a urmat suişul - a prezentat pentru cele mai vestite case de modă şi pentru designerii de renume internaţional, ca în 2005, viaţa ei de model să mai urce o treaptă: a jucat într-un film regizat de Damon Dash.

Pentru că era o prezenţă care nu putea fi ignorată, Alina i-a cucerit chiar şi pe cei de la Victoria's Secret, pentru care a urcat pe podium.



În prezent, frumoasa româncă lucrează ca broker pe Wall Street: "Aceasta este un mare pas pe care l-am făcut. Însă mereu voi visa să fiu pe scenă, admirată şi iubită de public", a declarat Alina.




×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close