Antena 3 CNN Show Showbiz Românca Anca Mărcuş ar putea juca în continuarea celebrului serial Beverly Hills 90210 (VIDEO)

Românca Anca Mărcuş ar putea juca în continuarea celebrului serial Beverly Hills 90210 (VIDEO)

Românca Anca Mărcuş ar putea juca în continuarea celebrului serial Beverly Hills 90210 (VIDEO)
27 Aug 2009   •   23:05


Hollywood-ul a intrat, se pare, în pană de idei. În consecinţă, se încearcă resuscitarea unor seriale care au făcut audienţe-record în urmă cu ani buni. Primul pe listă se numeşte 90210, continuarea celebrului "Beverly Hills". Primul sezon s-a difuzat deja peste Ocean. Dar, în cel de-al doilea sezon, care va începe în curând, s-ar putea să vedem o româncă alături de Brenda sau Donna. Se numeşte Anca Mărcuş şi este câştigătoarea a zeci de concursuri de fitness.

Brenda, Kelly, Donna, Andrea, Luke, Steve şi David. Celebrii actori care au făcut senzaţie în anii 90 revin pe micile ecrane cu o nouă serie din îndrăgitul Beverly Hills 90210. Alături de ei avem parte şi de o surpriză sută la sută românească: Anca Mărcuş ar putea primi un rol în serial.

Ea s-a remarcat peste Ocean după ce a câştigat mai multe concursuri de fitness şi a jucat fotbal american îmbrăcată în lenjerie intimă.

Anca Mărcuş este din Târgu-Mureş. A plecat însă din România acum mai bine de zece ani, timp în care a participat şi a câştigat diverse concursuri de fitness. Cu doi ani în urmă a ajuns chiar printre cele 10 finaliste ale concursului Miss Bikini America.

Performanţele sale nu au rămas fără ecou. O dată cu recunoaşterea internaţională a coprului său de invidiat i s-au deschis şi porţile Hollywood-ului.

Românca a fost chemată la un casting pentru a fi dublura actriţei Angelina Jolie. Iar acum a venit castingul pentru noua serie Beverly Hills 90 210. Filmările vor începe luna viitoare.



Observator



×
Subiecte în articol: serial
Citește mai multe din Showbiz
» Vezi toate știrile din Showbiz
Cele mai noi știri
Parteneri
x close