Antena 3 CNN Show Showbiz Ringo Starr s-a săturat de fani: Nu îmi mai trimiteţi mailuri şi nu îmi mai cereţi autografe

Ringo Starr s-a săturat de fani: Nu îmi mai trimiteţi mailuri şi nu îmi mai cereţi autografe

 Ringo Starr s-a săturat de fani: Nu îmi mai trimiteţi mailuri şi nu îmi mai cereţi autografe
15 Oct 2008   •   10:04

Unul dintre cei mai aclamaţi artişti din showbiz s-a săturat de fani după 40 de ani de activitate. Ringo Starr, fostul baterist de la Beatles, a făcut apel la admiratorii săi să înceteze a-i mai trimite mesaje şi a averitizat că a terminat cu acordarea de autografe.
Un video postat pe site-ul său, artistul în vârstă de 68 de ani spune că începând cu data de 20 octombrie se va retrage oficial din comunicarea cu fanii, astfel că nu va mai răspunde la nici o scrisoare.
În timp ce arăta în mod repetat semnul păcii şi transmitea mesaje de ?pace şi dragoste?, Starr a anunţat că ?acesta este un mesaj serios pentru toţi cei care urmăresc postarea mea. Pace şi dragoste. Pace şi dragoste. Vreau să vă spun, vă rog, ca după 20 octombrie să nu-mi mai trimiteţi scrisori către nicio adresă pe care o aveţi. Nu voi mai semna nimic după această dată. Dacă are această dată pe plic, îl arunc. Vă avertizez cu pace şi dragoste, dar am prea multe de făcut, aşa că fără scrisori de la fani, mulţumesc, mulţumesc şi nici un obiect pe care îl vreţi semnat. Pace şi dragoste. Pace şi dragoste.?
Chiar dacă fanilor nu li se mai permite să îşi contacteze idolul, Starr încă este interesat în a le lua banii, scrie The Times. El oferă pe site o varietate de tricouri Ringo Starr, genţi sau brelocuri. Iar pentru cei care vor un autograf, pentru 12,95 euro, ei pot cumpăra un colier cu semnul ying yang ce are pe spate autograful lui Starr.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close