Antena 3 CNN Show Showbiz Record de spectatori la concertul Metallica din Peru (VIDEO)

Record de spectatori la concertul Metallica din Peru (VIDEO)

Record de spectatori la concertul Metallica din Peru (VIDEO)
22 Ian 2010   •   18:23

Metallica a concertat în Peru pentru prima dată, după mai mult de 30 de ani de la înfiinţarea grupului. Concertul, care a avut loc miercuri seară, în Lima, a fost cel mai mare concert rock organizat vreodată în această ţară şi a avut un număr record de spectatori, 55.000.

Bateristul Lars Ulrich, a declarat că membrii trupei sunt încântaţi să concerteze în Peru, mai ales pentru că, fiind o premieră pentru peruani, au putut alege mult mai uşor piesele pe care să le prezinte, fără să rişte să le mai fi cântat în show-urile anterioare. ?E ca un palat deschis?, a spus Ulrich.

Şi încasările de pe urma concertului au fost pe măsură. Conform site-ului livinginperu.com, organizatorii au încasat peste 3,7 milioane de dolari. ?Să aduci Metallica în Peru costă dublu decât să aduci alte trupe precum Oasis sau REM, de aceea preţul biletelor a fost mai ridicat?, a explicat Coqui Fernandez, omul de afaceri care a organizat evenimentul.

Cele mai mari concerte de până acum din Peru au fost cele susţinute de Jonas Brothers, care au adunat 55.000 de fani, dar în două concerte separate şi Oasis, cu 41.000 de fani. Depeche Mode şi The Killers au concertat în faţa a 30.000 de spectatori.

După concertul din Peru, Metallica mai are programate alte spectacole în Panama, Costa Rica, Argentina, Chile şi Brazilia.



Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close