Antena 3 CNN Show Showbiz Reclamă senzuală la lenjerie intimă. Protagonistele sunt... mamă şi fiică

Reclamă senzuală la lenjerie intimă. Protagonistele sunt... mamă şi fiică

Reclamă senzuală la lenjerie intimă. Protagonistele sunt... mamă şi fiică
Foto: businessinsider.com
15 Noi 2011   •   14:30

Compania de lenjerie intimă Lake and Stars, din New York, şi-a construit cea mai recentă campanie de publicitate în jurul unui poster cel puţin deranjant. Afişul publicitar le înfăţişează pe o mamă şi fiica sa de 19 ani în lenjerie intimă atingându-se senzual.

Şi asta nu este partea cea mai bizară. Potrivit lui Maarvan Zilberman, proprietarul companiei, cele două femei nu sunt modele, ci vecinele sale, pe care le-a observat că se tratează „mereu, în mod reciproc, cu dragoste şi gingăşie.“



Afişul publicitar are menirea de a-l tenta pe privitor să o aleagă pe cea sexy dintre cele două.

„Ăsta este motorul creativ al colecţiei şi al albumului foto: aceste femei, care trăiesc o experienţă pe care noi nu o trăim neapărat. Am vrut să arăt portrete de-ale lor pentru a da oamenilor ocazia să vadă chimia pe care o împărtăşesc cele două femei. Consider că este un lucru rar, nu vezi des aşa ceva“, a declarat Zilberman, citat de businessinsider.com.



Este rar pentru un sezon, desigur. Fără îndoială, este şi o mişcare extrem de inteligentă. L&S este un brand minuscul cu o reţea de distribuţie limitată. Compania are mare nevoie să atragă atenţia asupra produselor sale altfel riscă să moară într-un crunt anonimat. Misiune îndeplinită!



×
Citește mai multe din Showbiz
» Vezi toate știrile din Showbiz
Cele mai noi știri
Parteneri
x close