Antena 3 CNN Show Showbiz Reacția organizatorilor „Beach, please!”, după ce Andrew Tate a urcat pe scenă, iar French Montana i-a dedicat o manea: „A fost o surpriză”

Reacția organizatorilor „Beach, please!”, după ce Andrew Tate a urcat pe scenă, iar French Montana i-a dedicat o manea: „A fost o surpriză”

andrew tate beach please french montana
Andrew Tate, invitat pe scena Beach, please! de rapperul Franch Montana. Sursa foto: Beach please via Youtube
de Mia Lungu    |    15 Iul 2024   •   09:40

Controversatul Andrew Tate, cercetat pentru viol şi alte infracţiuni, a fost invitat de artistul French Montana pe scena festivalului „Beach, Please!”. Rapper american i-a dedicat milionarului o manea celebră. 

„Faceţi gălăgie pentru fratele meu Andrew Tate! România te iubeşte, frate. Aşa cum am spus, faceţi gălăgie încă o dată!”, a strigat rapperul French Montana pe scena festivalului.

Organizatorii festivalului precizează, printr-un comunicat de presă, că influencerul a stat „30 de secunde” pe scena de la Costinești și că fiecare artist are libertatea de a aduce oaspeți pe scenă, fără a fi necesar să declare o listă nominală.

„Programul artistic nu cuprinde numele Andrew Tate, nu îi este dedicat niciun interval orar. Scena Beach Please, ca toate scenele lumii, este o platformă de liberă exprimare artistică. Momentul artistic in care a apărut Andrew Tate a fost atât unul spontan din partea lui French Montana, cât si o surpriză pentru festival. Se poate vedea acest aspect si din faptul ca acesta nu a fost echipat corespunzător pentru a performa în acest sens”, precizează organizatorii.

„Orice declarație făcută pe scena festivalului nu reprezintă poziția organizatorului”, au transmis oficialii Beach Please. „Noi doar punem la dispoziție o scenă pentru cei mai mari artiști ai momentului, care își construiesc show-ul după cum doresc.”

Organizatorii mai susțin că festivalul Beach, Please! „își propune să ofere o platformă pentru muzică și divertisment, menținând în același timp un mediu sigur și respectuos pentru toți participanții”.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close