Antena 3 CNN Show Showbiz Prințul Harry a dezvăluit motivul pentru care încă nu vrea ca soția lui să revină în Marea Britanie: „E prea periculos”

Prințul Harry a dezvăluit motivul pentru care încă nu vrea ca soția lui să revină în Marea Britanie: „E prea periculos”

printul harry si meghan markle
Prințul Harry a declarat că „este încă periculos” ca soția sa să se întoarcă în Marea Britanie. FOTO: Getty Images
de Bianca Chirilă    |    26 Iul 2024   •   17:57

Prințul Harry a declarat, într-un nou interviu, că „este încă periculos” ca soția sa, Meghan Markle, ducesa de Sussex, să se întoarcă în Marea Britanie, potrivit Sky News.

Într-un nou interviu de la încheierea procesului său împotriva Mirror Group Newspapers (MGN), ducele de Sussex a spus că se teme că soția lui ar putea fi atacată dacă se întoarce în Marea Britanie, din cauza atenției pe care cuplul regal o atrage.

„Oricum există mai mult decât suficientă atenție asupra mea și a soției mele. M-au împins prea departe. Este încă periculos și este nevoie doar de o persoană care citește aceste lucruri pentru a acționa pe baza a ceea ce a citit, iar acestea sunt lucruri care mă preocupă cu adevărat. Este unul dintre motivele pentru care nu-mi voi aduce soția înapoi în această țară”, a explicat Prințul Harry.

Harry a explicat, de asemenea, că lupta sa împotriva presei a fost un factor care a contribuit la distrugerea relației sale cu familia lui.

Prinţul Harry i-a dat în judecată pe proprietarii tabloidelor britanice The Sun şi Daily Mirror pentru încălcarea vieţii private şi pentru că i-ar fi interceptat ilegal mesajele din telefon.

De asemenea, de când s-a retras din Familia Regală, el nu mai beneficiază de securitate sporită atunci când vine în Marea Britanie.

×
Citește mai multe din Showbiz
» Vezi toate știrile din Showbiz
Cele mai noi știri
Parteneri
x close