Antena 3 CNN Show Showbiz Prima reacție a lui Anthony Delon, după moartea tatălui său

Prima reacție a lui Anthony Delon, după moartea tatălui său

BeFunky-collage - 2024-08-20T152224.819
Anthony Delon / sursă foto: Instagram-Anthony Delon
de Roxana Mihăiescu    |    20 Aug 2024   •   15:23

Anthony Delon a transmis primul mesaj după moartea tatălui său, Alain Delon, care va fi înmormântat la mijlocul acestei săptămâni, la Douchy (Loiret), unde a trăit aproape o jumătate de secol.

În vârstă de 59 de ani, Anthony Delon a reacționat pentru prima dată , după moartea tatălui său.

Actorul a făcut o postare în mediul online, care a fost fost însoţită de mesajul „RIP Papa” şi de trei fotografii alb-negru ale tatălui său. 

„Copilul nu uită niciodată, pentru că el continuă să trăiască în noi până la ultima noastră suflare”, a scris, marți, Anthony Delon, într-o postare pe Instagram.

Mai multe celebrități, printre care Laura Smet, fiica lui Johnny Hallyday, cântăreaţa Anggun și Paul Belmondo, fiul lui Jean-Paul Belmondo i-au transmis condoleanțe.

Fratele său vitreg, Alain-Fabien Delon, l-a vizitat la Douchy în această dimineaţă şi a împărtăşit în poveştile sale de pe Instagram fotografii cu poarta casei tatălui său decorată cu flori şi desene.

„De acolo de sus, ştiu că el vede... Mulţumesc... Din adâncul inimii mele”, a scris Alain-Fabien.

Alain Delon a cerut să fie înmormântat lângă câinii săi. În curtea actorului sunt îngropate peste 50 de animale

Alain Delon a iubit din tot sufletul animalele. Atât de mult încât, în urmă cu câțiva ani, a cerut ca atunci când va veni momentul, să fie înmormântat lângă prietenii săi necuvântători, pe proprietatea sa din Douchy, paradisul său din regiunea Loiret, unde și-a petrecut ultimii ani.

„Toată viața mea este acolo, în mormintele câinilor mei”, declara actorul, la acea vreme, potrivit repubblica.it.

În aceste cuvinte se vede toată dragostea pe care Alain Delon o avea pentru prietenii săi patrupezi. Pe terenul casei sale din Douchy, de-a lungul vieții, aproximativ 50 de câini și-au găsit odihnă veșnică. Fiecare cu propria sa piatră funerară, cu propriul său nume. Cuplurile îngropate împreună. Un loc etern în care actorul francez însuși a cerut să fie înmormântat.

De altfel, celebrul actor a făcut demersurile pentru ca acest lucru să fie posibil.

×
Subiecte în articol: anthony delon alain delon mesaj actor deces
Citește mai multe din Showbiz
» Vezi toate știrile din Showbiz
Cele mai noi știri
Parteneri
x close