La restaurantul lui chef Cătălin Scărlătescu se găsesc o mulțime de bunătăți, de la paste, vită, sushi şi până la pește fript.
Localul face parte din elita localurilor din Capitală, iar prețurile demonstrează acest lucru.
Printre cele mai scumpe preparate se numără peștele fript cu ulei de susan, ghimbir şi sos de soia sau friptuta de vită.
Printre cele mai apreciate garnituri sunt cartofii prăjiţi sau french fries. La restaurantul lui chef Cătălin Scărlătescu, o porție de french fries de 150 de grame costă 46 de lei.
Cartofii prăjiţi sunt garniturile printre cele mai apreciate de români, fie că oamenii aleg să mănânce la restaurant sau acasă.
O altă variantă pentru care clienții pot opta cea de cartofi copți, cu usturoi și ierburi. O porție de 150 grame costă tot 46 de lei, potrivit meniului listat pe site-ul restaurantului.
Cât costă o porție de sarmale cu mămăliguță în restaurantul lui chef Cătălin Scărlătescu
Sarmalele sunt un fel de mâncare care, de obicei, nu lipsesc de pe mesele românilor, fie sărbătoare sau nu.
Cum mulţi dintre noi lucrează mult, acum nu mai e nevoie să stați ore întregi în bucătărie pentru a le găti.
În multe restaurante, sarmalele se pot comanda sau pot fi cumpărate gata făcute de la magazine.
Și restaurantul celebrului chef Cătălin Scărlătescu are la vânzare sărmăluțe cu mămăliguță.
O porție de sarmale cu mămăliguţă la acest restaurant costa anul trecut 24 de lei.