Antena 3 CNN Show Showbiz Presa americană: Michael Jackson are un al doilea fiu nelegitim, în vârstă de 18 ani (VIDEO)

Presa americană: Michael Jackson are un al doilea fiu nelegitim, în vârstă de 18 ani (VIDEO)

Presa americană: Michael Jackson are un al doilea fiu nelegitim, în vârstă de 18 ani (VIDEO)
17 Iul 2010   •   10:58



Deşi a trecut mai bine de un an de la moartea lui Michael Jackson, jurnaliştii străini continuă să facă dezvăluiri legate de viaţa megastarului. Potrivit acestora, Michael ar avea un al doilea fiu nelegitim. Este vorba despre Donte Jackson, în vârstă de 18 ani, despre care până acum s-a crezut că este nepotul lui Michael.

Până acum se credea că Donte Jackson este fiul lui Randy, unul dintre fraţii lui Michael. S-a descoperit apoi că diferenţa de vârstă dintre Donte şi cel mai apropiat frate ca vârstă este de numai 8 luni. Astfel au apărut speculaţiile potrivit cărora, în realitate, Donte ar fi copilul lui Michael.

Un articol din ziarul "The Sun", preluat de "Daily Mail", citează surse apropiate familiei Jackson, care declară că Michael ar fi avut o aventură cu o femeie în Las Vegas, în anii '90. La scurt timp după acest episod s-a născut Donte.

Anul trecut, jurnaliştii străini scriau că Omer Bhatti, în vârstă de 26 de ani, este fiul nelegitim al lui Michael. Informaţia a fost însă dezminţită de mama băiatului, o norvegiancă, dar şi de Omer.

Michael Jackson are trei copii legitimi. Este vorba despre Prince Michael, de 13 ani, Paris, de 12, şi Blanket, de 8 ani. Primii doi au fost născuţi de Debbie Rowe, care a fost soţia lui Michael din 1996 până în 1999. Blanket a fost adus pe lume de o mamă surgoat, a cărei identitate nu este cunoscută.



Foto: Antena 3

Antena 3

×
Subiecte în articol: michael jackson presa femeie aventura
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close