Antena 3 CNN Show Showbiz Premiile Primetime Emmy la cea de-a 59-a ediţie

Premiile Primetime Emmy la cea de-a 59-a ediţie

Premiile Primetime Emmy la cea de-a 59-a ediţie
16 Sep 2007   •   14:13

La Shrine Auditorium din Los Angeles are loc duminică cea de a 59-a ediţie a premiilor Primetime Emmy, eveniment organizat de Academia Internaţională de Televiziune pentru Arte şi Ştiinţe. Premiile Emmy sunt acordate producţiilor de televiziune şi sunt constituite din două categorii: producţii din timpul zilei (Daytime Awards) şi cele din timpul serii (Primetime Awards). Primele sunt conferite de către Academia Naţională de Arte de Televiziune şi Ştiinţe, în timp ce a doua categorie este administrată de Academia Internaţională de Televiziune pentru Arte şi Ştiinţe.

Academia Internaţională de Televiziune pentru Arte şi Ştiinţe reuneşte reprezentanţi din 61 de ţări şi peste 250 de companii de televiziune. A fost fondată în 1969, cu scopul de a promova cele mai bune programe de televiziune realizate în afara Statelor Unite, la numai o lună după apariţia televiziunii prin cablu. Topul nominalizărilor este condus de “The Sopranos” cu 15 nominalizări, urmat de “Ugly Betty” cu 11 nominalizări, apoi serialele “Grey's Anatomy” şi “30 Rock” cu câte 10 nominalizări.

Gazda prezentei ediţii este Ryan Seacrest, cunoscut telespectatorilor din emisiunea sa, “Entertainment News”, difuzată pe canalul Pro Cinema. Ryan a fost nominalizat la premiul Emmy de patru ori şi a câştigat o dată. Este pentru prima dată în istoria premiilor Emmy când gazda spectacolului nu este un comic consacrat.

Rompres

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close