Antena 3 CNN Show Showbiz Petre Roman va avea un copil şi, în curând, o nouă nevastă

Petre Roman va avea un copil şi, în curând, o nouă nevastă

Petre Roman va avea un copil şi, în curând, o nouă nevastă
03 Iun 2009   •   19:59

După ce a aflat că iubita lui îi va dărui un băiat, Petre Roman pare să se fi hotărât s-o ceară. Silvia Chifiriuc, cea care l-a despărţit de Mioara, va deveni doamna Roman la sfârşitul acestei săptămâni.

El - un fost prim ministru, ea - o fostă cântăreaţă de romanţe. El are 63 de ani, ea 37. Sunt Petre Roman şi Silvia Chifiriuc, cei care multă vreme au negat că ar forma un cuplu, dar care se vor căsători la sfârşitul acestei săptămâni.

După ce a aflat că Silvia este însărcinată, Petre Roman a mers să caute un inel de logodnă. Dar când medicul i-a spus lui Petre că va avea un băiat, politicianul şi-a schimbat planurile: vor face nunta. Fericit din cale-afară, el - tată a două fete, a mers tocmai la Viena după verighete. Şi nici nu s-a uitat la bani. Jurnaliştii de la Ring spun că acestea ar fi costat două mii de euro.

Petre Roman va economisi, însă, cu petrecerea nunţii, la care vor lua parte doar 50 de persoane, ceremonia civilă umrând să aibă loc în casa unor prieteni. Cununia religioasă o vor face tot într-un loc retras, la Mănăstirea Snagov.

Presa vuieşte că, de fericire, Petre Roman a uitat să-şi invite fiicele la nuntă.

Petre Roman şi Silvia Chifiriuc s-au cunoscut pe aeroportul Otopeni, în urmă cu cinci ani. Câteva luni mai târziu, cei doi şi-au dat întâlnire pe Valea Prahovei. În urmă cu doi ani, Petre Roman a divorţat de Mioara şi s-a mutat împreună cu Silvia într-o vilă din Pipera.

Observator


×
Subiecte în articol: Petre Roman nunta copil
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close