Antena 3 CNN Show Showbiz Părul lui Michael Jackson, transformat în diamant

Părul lui Michael Jackson, transformat în diamant

Părul lui Michael Jackson, transformat în diamant
30 Iul 2009   •   15:54

O companie din Chicago intenţionează să transforme o şuviţă din părul lui Michael Jackson în...diamante. Aceeaşi companie a reuşit să realizeze un diamant din suviţele de păr ale lui Ludwig van Beethoven, informează Chicago Tribune.

Şuviţa de păr care urmează să fie transformată provine din incidentul petrecut în 1984, când podoaba capilară a Regelui Pop a luat foc, în timpul filmării unei reclame.

Atunci, producatorul filmării a văzut şuviţa de păr ars pe jos şi a luat-o. Ulterior, John Reznikoff, cel mai faimos colecţionar de păr uman din lume, a cumpărat părul cu 100.000 de dolari.

Şuviţa de păr va fi transformată în diamant prin utilizarea presiunii şi căldurii extreme. ?Noi realizăm diamantele prin acelaşi proces pe care îl foloseşte Pământul, dar facem acest lucru mai repede. Nu ne ia milioane de ani, aşa cum se întâmplă în natură?, a declarat Greg Herro, directorul companiei LifeGem .

Unul dintre diamantele care vor rezulta din şuviţele de păr ale lui Jackson ar putea ajunge la copiii lui. ?Am fi onoraţi să le oferim un diamant în memoria tatălui lor?, a adăugat Herro.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: michael jackson diamant
Citește mai multe din Showbiz
» Vezi toate știrile din Showbiz
Cele mai noi știri
Parteneri
x close