Antena 3 CNN Show Showbiz Ozana Barabancea, marturisiri din biserica: "Sunt operata de 5 zile . Am luat impartasania si am simtit foc”! Ce i s-a intamplat artistei

Ozana Barabancea, marturisiri din biserica: "Sunt operata de 5 zile . Am luat impartasania si am simtit foc”! Ce i s-a intamplat artistei

o_1bjiciqt23b31sr7sjk11cubfe8.png
26 Iun 2017   •   17:23

Ozana Barabancea si-a facut operatie de micsorare a stomacului si a decis sa mearga la biserica dupa. Ea a povestit pe pagina de Facebook un episod inedit care i s-a intamplat, duminica dimineata, in timp ce se impartasea.

”Marturisire de credinta!

Sunt operata de 5 zile ! Urmez un Regim foarte strict post operatoriu nenegociabil !

Ieri am fost la Manastirea Radu Voda sa duc o colega de liceu sa se spovedeasca si sa primeasca binecuvintare pentru operatia Gastric Sleeve ! Imi spusese ca s a indepartat de biserica de 17 ani ! Dar am convins o sa vina impreuna cu fiul ei!

Cand m a revazut parintele, m a invitat sa ma spovedesc si eu!

Mi-a dat binecuvintare sa ma impartasesc azi dimineata ! L am sunat pe dl dr chirurg Rubin Munteanu sa il intreb cum sa procedez ! (Eu neavand voie sub nici o forma ceva acidulat sau alchool .) Mi-a spus sa il rog pe preot sa ma impartaseasca precum bebelusii la Botez ! Preotul mi a dar azi o lingurita de argint destul de plina ! Am luat impartasania si am simtit foc ! Am stat calma si am amanat sa inghit . Mi am amintit ca Impartasania este sangele Lui Hristos ! M am rugat la Dumnezeu sa ma Binecuvinteze ! Simteam cum se calmeaza focul din gura mea ! Cand s a calmat am inghit ! Am simtit fericire si binecuvintare ! Dumnezeu e Maaaare ! Doamne , cum sa rasplatesc eu atata bunatate ? Cum sa pot vreodata sa ma revansez pentru toata dragostea ce mi o porti ? Pentru grija Ta ? Pentru imbratisarea ta ce imi da siguranta si imi lumineaza mintea ? Eu , nevrednica , mica , pacatoasa , dar vesnic credincioasa fiica a Ta , Ozana Maria!", a povestit ea.

×
Subiecte în articol: Ozana Barabancea zile biserica operatie
Parteneri
x close