Antena 3 CNN Show Showbiz Operaţia lui Cristi Minculescu a decurs bine. Transplantul de ficat, realizat cu succes

Operaţia lui Cristi Minculescu a decurs bine. Transplantul de ficat, realizat cu succes

Operaţia lui Cristi Minculescu a decurs bine. Transplantul de ficat, realizat cu succes
24 Mar 2009   •   17:32

Organismul lui Cristi Minculescu a acceptat porţiunea de ficat transplantată de la soţia sa Rodica, anunţă Mediafax, citându-l pe managerul trupei, Cosmin Nicoară. Operaţia solilstului a intrat astfel în ultima fază.
"Transplanul a avut loc. Organul a fost acceptat şi aşteptăm să se încheie operaţia. În jurul orei 15.00 erau în fază finală", a declarat Cosmin Nicoară.

La operaţia care a început de dimineaţă, la ora 8.30, a fost adusă, iniţial, soţia lui Cristi Minculescu, medicii prelevându-i acesteia o porţiune din lobul drept al ficatului.

Săptămâna trecută, solistul trupei Iris, Cristi Minculescu, s-a internat într-o clinică specializată din Regensburg, Germania. Artistul, în vârstă de 50 de ani, suferă de o boală ereditară, polichistică hepato-renală, moştenită de la tatăl său. Boala se caracterizează prin apariţia în ficat şi rinichi a unor chisturi, care evoluează şi care pot duce la afectarea funcţiilor organelor.

Potrivit lui Cosmin Nicoară, după operaţie, Minculescu va fi nevoit să rămână în spital între trei şi patru săptămâni. După ce va reveni acasă, artistul va continua recuperarea pe o perioadă de aproximativ două luni, urmând ca apoi să reintre într-un ritm normal de viaţă.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: cristi minculescu operatie
Citește mai multe din Showbiz
» Vezi toate știrile din Showbiz
Cele mai noi știri
Parteneri
x close