Antena 3 CNN Show Showbiz Oana Roman, din nou pe patul de spital! Vedeta a ajuns de urgenta pe mainile medicilor care incearca sa o vindece! “Duc boala pe picioare!"

Oana Roman, din nou pe patul de spital! Vedeta a ajuns de urgenta pe mainile medicilor care incearca sa o vindece! “Duc boala pe picioare!"

o_1b4e7m37h18qd1q0hthe1m9o14908.jpg
20 Dec 2016   •   15:45

Oana Roman are probleme de sanatate de 2 luni, perioada in care a ajuns de cateva luni la spital. Vedeta a fost diagnosticata cu pneumonie interstitiala.
Desi a umblat prin doctori si a urmat si cateva tratamente, Oana tot nu a scapat de tuse, asa ca s-a dus din nou la spital, la un alt medic.

“Si duminica am fost la spital ca tot am pneumonia asta si tusea asta care nu trece cu absolut nimic. Trebuie sa ma apuc sa fac niste aerosoli ca sa ma reglez cat de cat. Ma lupt de vreo doua luni cu o raceala care nu mai trece. Asta e! O duc pe picioare. E adevarat ca nici n-am stat acasa, dar am avut treaba, n-am avut cum.  Am luat tratament de la doi doctori, acum sunt la al treilea tratament, sa vedem”, a declarat Oana Roman pentru WOWbiz.ro.

×
Subiecte în articol: Oana Roman boala spital vedeta specialisti
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close