Antena 3 CNN Show Showbiz Oana Pellea a refuzat un proiect la Hollywood

Oana Pellea a refuzat un proiect la Hollywood

Oana Pellea a refuzat un proiect la Hollywood
21 Sep 2007   •   01:52

Joi, 20 septembrie, a avut loc premiera oficială în România a filmului britanic Am o slujbă naşpa rău (I Really Hate My Job). Cu această ocazie, Oana Pellea, una dintre protagonistele acestui lung metraj, a declarat pentru un post de radio că, miercuri, a refuzat un proiect ce urma a fi filmat la Los Angeles, în care ar fi jucat alături de Faye Dunaway. Actriţa a refuzat să ofere explicaţii pentru acest gest şi, de asemenea, nu a dat niciun indiciu privind cuantumul onorariului primit pentru rolul din Am o slujbă naşpa rău.

În comedia regizată de Oliver Parker, Oana Pellea interpretează rolul unei femei de 48 de ani, Rita, care spală vasele într-o cafenea din cartierul londonez Soho, Stella Bar. Aici lucrează cinci femei care nu au nimic în comun în afară de slujbă. Ele îşi discută vieţile în decursul unei seri, de la teama de a îmbătrâni până la visurile de a evada din sclavia unui restaurant de mâna a doua. Le preocupă şobolanii care se înmulţesc în restaurant, certurile cu privire la natura artei, o revoluţie proletară în bucătărie şi aşteptarea unei faimoase vedete de la Hollywood ce va lua masa sub ochii lor.

Oana Pellea a câştigat castingul în defavoarea altor actriţe din America Latină şi Spania, iar alături de ea, regăsim în distribuţie o altă româncă, stabilită în Germania, Alexandra Maria Lara, care interpretează rolul lui Suzie, studentă la arte şi picoliţă la Stella Bar.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close