Antena 3 CNN Show Showbiz O timişoreancă a ajuns megastar în Ungaria

O timişoreancă a ajuns megastar în Ungaria

O timişoreancă a ajuns megastar în Ungaria
21 Apr 2008   •   00:01

Timişoreanca Eder Eniko, în vârstă de 28 de ani, a câştigat sâmbătă, la Budapesta, un concurs de talente asemănător cu ?Megastar?, relatează Evenimentul Zilei. Singura deosebire între competiţia autohtonă şi cea maghiară este că cea din urmă se adresează actorilor. Eniko este actriţă a Teatrului Maghiar de Stat ?Csiki Gergely? din oraşul natal şi se numără printre cele 24 persoane care au trecut de preselecţia organizată de postul public de televiziune din Ungaria. Peste 2.000 de persoane şi-au încercat norocul, dar nu la fel de multe au reuşit să impresioneze juriul.

Eder a trecut de toate probele si a ajuns în finală. După un show de două ore transmis live de televiziunea maghiară, timişoreanca a câştigat premiul cel mare: rolul principal într-un spectacol celebru de operă rock, denumit ?Regele Ştefan?. Acesta prezintă povestea conducătorului care a creştinat maghiarii cu sute de ani în urmă. Eder va interpreta rolul lui Sarolt, mama regelui.

Eder Eniko a mai primit 500.000 de forinţi şi un precontract cu Universal Music Ungaria pentru un viitor album. Actriţa este absolventă a Facultăţii de Actorie de la Târgu-Mureş.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close