Antena 3 CNN Show Showbiz O româncă la Cannes: Laura Vasiliu pe covorul roşu

O româncă la Cannes: Laura Vasiliu pe covorul roşu

O româncă la Cannes: Laura Vasiliu pe covorul roşu
23 Mai 2008   •   15:30

Miercuri seară a venit rândul actriţei Laura Vasiliu să păşească pe covrul roşu de la Cannes, pentru a asista la premiera filmului italian ?Il resto della notte?, în care joacă rolul unei imigrante române în Italia. Filmul, în regia lui Francesco Munzi a fost prezentat în secţiunea Quinzaine des Realisateurs. Potrivit regizorului, filmul urma să prezinte iniţial problema imigranţilor albanezi din Italia, însă planurile s-au schimbat odată cu atenţia tot mai mare acordata infractorilor români din Italia şi a aversiunii dezvoltate de italieni la adresa românilor.

Potrivit Evenimentul Zilei, castingul italo-român îi include ?de partea imigranţilor?, pe Laura Vasiliu (Maria), Constantin Lupescu (Ionut) şi Victor Cosma (Victor). Maria este menajera unei familii bogate până într-o zi, când stăpâna casei (Sandra Ceccarelli) descoperă ca i-au fost furaţi cerceii cu perle. Concediată a doua zi, Maria îşi caută un adăpost de ocazie la fostul ei iubit, Ionuţ, un hoţ mărunt care locuieşte cu fratele minor într-un bloc de imigranţi. În paralel, ne este prezentat Marco (Stefano Cassetti), hoţ şi cocainoman italian îngropat în datorii şi incapabil să-şi crească fiul. Într-o zi fatidică, cei trei bărbaţi pun la cale un jaf la vila pe care Maria o cunoscuse ca-n palmă şi care sfârşeşte cu o tragedie.

La aceeaşi secţiune concurează şi filmul ?Boogie? al lui Radu Muntean, care îi are ca protagonişti pe Dragoş Bucur şi Anamaria Marinca.

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Showbiz
» Vezi toate știrile din Showbiz
Cele mai noi știri
Parteneri
x close