Antena 3 CNN Show Showbiz Nicolas Cage, oaspete de onoare la Balul de Caritate de Halloween, de la Bucureşti

Nicolas Cage, oaspete de onoare la Balul de Caritate de Halloween, de la Bucureşti

Nicolas Cage, oaspete de onoare la Balul de Caritate de Halloween, de la Bucureşti
Foto: imdb.com
18 Oct 2010   •   15:34

Actorul Nicolas Cage, deţinător al unui premiu Oscar, a acceptat invitaţia Asociaţiei Ovidiu Rom de a fi oaspete de onoare la cea de-a şasea ediţie a Balului de Caritate de Halloween, care are loc la Palatul Parlamentului, pe 30 octombrie, informează Mediafax.
   
Cage este un superstar al Hollywood-ului,  dar este cunoscut şi pentru acţiunile sale caritabile, care vin în sprijinul oamenilor dezavantajaţi din punct de vedere social şi economic.

După ce a jucat rolul unui traficant de arme internaţional în filmul "Traficantul de arme/ Lord of War", el a donat două milioane de dolari organizaţiei Amnesty International pentru a sprijini reconstrucţia unor centre care oferă servicii medicale şi consiliere psihologică pentru foştii copii soldaţi. 
   
Actorul Ethan Hawke l-a interpretat pe agentul de la Interpol desemnat cu capturarea personajului jucat de Cage în "Lord of War". Hawke, oaspetele de onoare al Balului de Halloween de anul trecut, este cel care a făcut primul pas în a-l invita pe Cage la evenimentul din acest an, după ce a aflat că acesta se va afla în România la sfârşitul lui octombrie.
  
  "Suntem extrem de bucuroşi că Nicolas Cage a acceptat să vină", a spus Leslie Hawke, preşedinta Asociaţiei Ovidiu Rom şi mama actorului Ethan Hawke. 

Ovidiu Rom strânge cea mai mare parte a fondurilor necesare desfăşurării programelor sale la Balul de Caritate de Halloween, organizat la Palatul Parlamentului şi care în acest an are loc pe 30 octombrie.
   
Nicolas Cage începe, pe 1 noiembrie, în România, filmările pentru "Ghost Rider: Spirit of Vengeance". Potrivit reprezentanţilor Castel Film, în primă fază, filmările vor avea loc în judeţul Sibiu.


×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close