Antena 3 CNN Show Showbiz Nicolae Guţă îşi caută... nas: Manelistul a suferit trei operaţii estetice nereuşite (VIDEO)

Nicolae Guţă îşi caută... nas: Manelistul a suferit trei operaţii estetice nereuşite (VIDEO)

Nicolae Guţă îşi caută... nas: Manelistul a suferit trei operaţii estetice nereuşite (VIDEO)
19 Mai 2009   •   22:11

Nu-i ajungi la nas decât cu bisturiul! E vorba de Nicolae Guţă, regele manelelor, care are acum un nas perfect, demn de rangul lui.

Problema este una veche - o deviaţie de sept, de care manelistul a încercat să scape prin trei operaţii estetice. Fără succes până acum.

Palate, faimă şi avere. Toate au căzut pe locul doi pentru Nicolae Guţă. Acum, regele manelelor este în căutarea nasului perfect. El are o problemă reală: deviaţie de sept, care afectează 80 la sută din populaţie.

În ultimii ani, manelistul a încercat să o corecteze prin trei operaţii estetice, însă de fiecare dată rezultatul a lăsat de dorit. Luni dimineaţă, Nicolae Guţă a mers din nou la spital şi, după câteva ore, a fost dus în sala de operaţie.

Cântăreţul şi-a pus toate speranţele în mâinile medicului Viorel Zainea, cel care i-a făcut reconstrucţie de sept şi fostului ministru al Sănătăţii Eugen Nicolăescu.

La o zi după intervenţie, Nicolae Guţă se simte bine.

Odată rezolvată problema, manelistul se poate gândi acum la nasul perfect. Şi are de unde alege...

Problemele de sănătate s-au ţinut scai de Nicolae Guţă în ultimii ani. Luna trecută a ajuns la urgenţe din cauza unei căderi de claciu, iar în 2005 a fost internat pentru că avea dureri mari de inimă. Diagnosticul a fost atunci "angină instabilă".



Observator

×
Subiecte în articol: Nicolae Guta nas operatie estetica
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close