Antena 3 CNN Show Showbiz New York-ul, pregătit pentru Noul An. Celebrul glob de cristal din Times Square are peste 3.000 de cristale

New York-ul, pregătit pentru Noul An. Celebrul glob de cristal din Times Square are peste 3.000 de cristale

New York-ul, pregătit pentru Noul An. Celebrul glob de cristal din Times Square are peste 3.000 de cristale
Foto: boston.com
28 Dec 2011   •   11:20

Pregătirile pentru Revelion au intrat în linie dreaptă la New York, acolo unde muncitorii lucrează intens pentru asamblarea celebrului glob de cristal din Times Square.

Anul acesta, un milion de oameni sunt aşteptaţi să sărbătorească trecerea în noul an în cunoscuta piaţa new-yorkeză.

Abia a trecut Crăciunul că au şi început pregătirile pentru cea mai importantă noapte a anului. În Times Square, locul unde va avea loc una dintre cele mai mari petreceri din lume, a început deja montarea cristalelor. Anul acesta, aproximativ 3 000 de astfel de cristale vor acoperi uriaşa minge de aluminiu.

Una dintre destinaţiile preferate ale turiştilor din întreaga lume este chiar New York, oraşul care nu doarme niciodată şi care, de sărbători, străluceşte mai mult ca oricând.

Spectacolele de pe Broadway se joacă cu casa închisă, chiar dacă biletele costă de la 100 de dolari în sus. La Radio City Hall, spectacolul de Crăciun rulează începând cu 11 noiembrie şi până pe 2 ianuarie. Aici vin spectatori de toate vârstele şi din toate colţurile lumii.

Printre participanţi se numără şi sutele de români care locuiesc aici. Pentru ei, New York-ul este pur şi simplu acasă. Când vine însă vorba de tradiţii, gândul le zboară la România.

În ciuda nebuniei care cuprinde metropola americană de sărbători, nimeni nu se plânge. În Times Square, toţi par interesaţi doar să intre cât mai bine în atmosfera festivă a oraşului.

 


×
Subiecte în articol: Times Square
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close