Antena 3 CNN Show Showbiz Naomi Campbell a organizat o prezentare de modă, pentru ajutorarea sinistratilor din Haiti

Naomi Campbell a organizat o prezentare de modă, pentru ajutorarea sinistratilor din Haiti

Naomi Campbell a organizat o prezentare de modă, pentru ajutorarea sinistratilor din Haiti
14 Feb 2010   •   11:55

Prezentare de modă pentru sinistraţii din Haiti. Zeci de vedete s-au adunat la New York pentru a participa la evenimentul organizat de supermodelul Naomi Campbel. Toate încasările de pe urma prezentării vor merge la cei peste 400.000 de sinistraţi din Haiti.

Zeci de vedete au venit la o prezentare de modă organizată de Naomi Campbel pentru sinistraţii din Haiti. Cel mai ieftin bilet la eveniment a costat 100 de dolari, dar preţul nu i-a descurajat pe invitaţi. Unul dintre motive a fost că pe podium au urcat ducesa de York, Sarah Ferguson, cântăreţul Chris Brown şi controversata Kelly Osbourne.

Pentru această eveniment, Naomi Campbell a obţinut donaţii de haine de la cele mai cunoscute nume din branşă: Versace, Christian Dior sau Dolce & Gabbana. Însă nici prezentările vedetelor nu sunt scutite de accidente. Un manechin a căzut pe scenă, nu o dată, ci de două ori.

Toate hainele donate de casele de modă vor fi scoase la licitaţie în 15 martie. Sumele strânse din vânzarea biletelor şi a hainelor vor ajunge la cei peste 400.000 de sinistraţi din Haiti.

Între timp, zeci de mii de haitieni au ieşit în stradă pentru a le aduce un omagiu celor morţi în seismul de acum o lună. Oamenii s-au îmbrăcat în alb şi s-au început să cânte în faţa Palatului Regal pentru a-i comemora pe cei peste 217.000 de oameni morţi în urma cutremurului de 7 grade.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Naomi Campbell
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close