Antena 3 CNN Show Showbiz Milionarul Michael Moore: Capitalismul nu m-a ajutat cu nimic (VIDEO)

Milionarul Michael Moore: Capitalismul nu m-a ajutat cu nimic (VIDEO)

Milionarul Michael Moore: Capitalismul nu m-a ajutat cu nimic (VIDEO)
02 Oct 2009   •   12:52

Regizorul Michael Moore a acordat un interviu canalului CNS News, cu ocazia lansării noului său film, "Capitalismul: O poveste de dragoste". ?Capitalismul nu m-a ajutat cu absolut nimic?, a spus Moore în timpul interviului.

?Am fost nevoit să cerşesc bani ca să-mi duc la capăt proiectul. Sistemul nu este conceput ca să ajute pe cineva din clasa muncitoare să realizeze un film de acest gen să scoată adevărul la lumină. Dimpotrivă, corporaţia Disney a încercat să ucidă din faşă filmul Fahrenheit 9/11, astfel încât oamenii să nu-l poată vedea", a explicat regizorul.

O publicaţie americană susţine, însă, că filmele lui Moore au încasări de peste 300 de milioane de dolari în intreaga lume.

Filmul "Capitalismul: o poveste de dragoste" va fi lansat în SUA pe 2 octombrie. Potrivit declaraţiilor lui Moore, filmul este despre "impactul dezastruos pe care îl are dominaţia corporatistă asupra americanilor şi a oamenilor din întreaga lume".

Michael Moore a ajuns în atenţia publicului datorită documentarelor sale controversate, precum "Bowling for Columbine", "Fahrenheit 9/11" şi "Sicko".


Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close