Antena 3 CNN Show Showbiz Mihai Albu, despre starea sa de sănătate, după operația de cancer: ”Trăiesc doar cu acea frică”

Mihai Albu, despre starea sa de sănătate, după operația de cancer: ”Trăiesc doar cu acea frică”

Mihai Albu a vorbit, în exclusivitate pentru Antena 3 CNN, despre boala de care suferă. Designerul spune că a trecut cu bine peste operație și că s-a întors acum la atelierul său. Acesta adaugă, însă, că are emoții uriașe pentru analizele pe care trebuie să le facă peste două săptămâni, care vor arăta cum arată situația în prezent.

de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Mai 2024   •   16:20

În vârstă de 61 de ani, Mihai Albu a trecut printr-o perioadă grea, după ce a fost diagnosticat cu cancer. 

În cadrul unui interviu petru Antena 3 CNN, acesta a vorbit despre întreaga situație.

Designerul susține că în momentul de față se simte, însă are emoții mari cu privire la rezultatele pe care le va afla peste două săptămâni, când va relua analizele.

”Am aflat la sfârșitul lui ianuarie, începutul lui februarie cam așa. Am făcut niște analize, analizele periodice, iar chiar pe 1 februarie am văzut, au ieșit rezultatele și s-a observat o analiză. E vorba de PSA mult modificat. Din acel moment au început tot felul de investigații.

Au fost vreo două luni și jumătate de chin, să spunem așa, în care am conștientizat faptul că e așa, o boală năprasnică și a trebuit să acționez în consecință. Am urmat un protocol stabilit de medici, până la urmă, s-a ajuns la o operație de extirpare a prostatei, s-a făcut biopsie după acea operație s-a demonstrat că ar fi fost chiar, adică a fost un cancer mai agresiv decât s-a crezut la început. Trăiesc cu speranța că nu s-a disipat în organism celula canceroasă. 

De acum, ar trebui să repet o anumită analiză care va spune ce este de făcut în continuare. A trecut deja puțin mai mult de o lună de la operație, am revenit la atelier, chiar sunt bine, nu mai am dureri și trăiesc doar cu acea frică, analiza de peste două săptămâni”, a declarat Mihai Albu, pentru Antena 3 CNN.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close